Corona-/COVID19-virus:

Som en følge af den seneste udvikling, aflyser vi alle planlagte åbningsdage indtil videre.

 LÆS MERE

Corona-/COVID19-virussen hærger det danske land. Det er en situation, som vi alle må tage alvorligt, uanset hvor trist og ubelejligt, det end må være.

Omfanget af virussens hærgen og de forholdsregler danskerne må tage sig i den forbindelse, bliver til stadighed mere og mere omfattende.

Som en følge af den seneste udvikling, kan vi ikke som ansvarlig dansk kulturinstitution, forsvare at holde åbent på museet, og vi aflyser derfor alle planlagte åbningsdage indtil videre. Vi vil naturligvis holde jer opdateret på situationen.

Vi er naturligvis kede af at måtte skuffe vores gæster, som har planlagt at besøge os, men denne situation er ingen af os herre over.

Indtil vi igen kan åbne for besøgende, så kan I hygge jer hjemme i stuerne med et virtuelt besøg på museet. Henrik fra Youtube-kanalen ”KanalVest” har de sidste måneder optaget timevis af video om VW & Retro Museum. Her kan du ikke kun se optagelser fra museet. Du kan også komme bag kulissen og følge det store arbejde i at opbygge vores store udstilling på feriemessen ”Ferie for Alle 2020” i Messecenter Herning.

Klik her for at komme til Youtube

Vi glæder os til at se jer derude og indtil vi ses igen, så pas rigtigt godt på jer selv og hinanden.

Åbningstider:
1. Okt. - 28. Feb:
Søndage i ulige uger kl. 10-16

1. Mar. - 30. Sep: 
Onsdag, Torsdag og søndag kl. 10-16

Entrepriser:
Voksne: 75 kr.
Børn 6-13 år: 25 kr.
Adresse:
VW & Retro Museum
Industriarealet 10-12
6990 Ulfborg

Kontakt information:
Carsten: +45 61469740
Sussi: +45 23260562
mail@vwretromuseum.dk